„Trăieşte-ţi fanteziile” – 28 Februarie 2016, ora 20.00 @ Music Club

Regie: Bogdan Gagu
Scenografie: Răzvan Plaiasu
Cu Adriana Guluţanu, Cristi Martin, Cătălin Stelian, Alin Brancu, Silvia Gagu

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru că “nici o altă specie nu reuseste să complice treburile în ceea ce priveste sexul cu atât de mult umor involuntar, cum o face specia umană, cu tabuurile, convențiile și inversările bărbat-femeie, cu nevoile sale de putere și dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

”Trăieste-ți fanteziile”, adaptare după piesa lui John Tobias, este o satiră la adresa cărților motivaționale. De exemplu: „Ce puteți face pentru a avea o viață perfectă“… „Cum puteți avea un cuplu perfect”… „Cum puteți deveni o femeie perfectă”… sau „un bărbat perfect”… și multe alte forme ale perfecțiunii pe care, cu siguranță, nu le poate atinge nimeni niciodată.

Un cuplu, a cărui atracție reciprocă s-a diminuat de-a lungul timpului, găsește soluția pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Trăiește-ti fanteziile – o carte utilă pentru sănătate și fericire“. De aici se declanșează o comedie de situație plină de savoare și dinamism, cu răsturnări surprinzătoare și scene de un comic dezlănțuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicați, pe lângă cuplul Cucu, și vecinul voyeur, și hotul bolnav de ulcer, intrat în apartament.

Preţ bilet: 25 lei.

Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

 

28 feb

Anunțuri