Comedia ”Iubire animalică” – 29 noiembrie 2015, ora 17:00

Bob și Rita locuiesc împreună cu Georg. Rita ascultă Vivaldi, Bob ascultă house. Și rock. Georg nu ascultă nimic. Pentru că nu are timp. Bob crede că sexul e o joacă, Rita – că trebuie să fie din dragoste, iar Georg crede că e o tranzacţie. Convingerile lor sunt puse la grea încercare când apare Elena. Pentru că Georg trebuie să facă o alegere. Dar niciodată lucrurile nu sunt cum par a fi.

Și chiar dacă aparențele pot înșela, iar ei să nu fie cine sunt de fapt, situația e aceeași. Dar oare soluțiile sunt aceleași? Vă puteți pune în locul lor pentru a afla  răspunsurile ? Da, doar urmărind spectacolul despre devotament, sex și prietenie (comedia despre oameni si câini) – Iubire animalică.

Autor: Alex Tocilescu. Regie: Liliana Cîmpeanu. Distribuție: Rita -Roxana Neagu, Bob – Cristi Constantinescu, Georg Richter – Bogdan Bran, Nina / Elena: Andreea Boşneag, Cristian – Altan Safta-Zecheria

Preț bilet: 25 lei. Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 16.00, iar rezervările se revendică până la ora 16.45. Informații: 0723196376.

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri