„Traieste-ti fanteziile” – 04 noiembrie 2015, ora 20.00 @ Music Club

Teatrul Roșu și Music Club București își exprimă profundul regret pentru evenimentul dramatic ce a avut loc noaptea trecută. În semn de respect pentru victimele tragediei, spectacolul de mâine seară a fost reprogramat pentru miercuri, ora 20.00. Rezervările și biletele achizitionate rămân valabile pentru ziua respectivă.

Transmitem ‘condoleanţe’ familiilor celor decedaţi și suntem alături de cei răniţi.

***

„Traieste-ti fanteziile” este un spectacol non-conformist, fara perdea, care ironizeaza cartile motivationale, menite sa imbunatateasca relatiile interumane si subliniaza faptul ca adevaratele resurse zac in noi si in puterea comunicarii.

Regie: Bogdan Gagu
Scenografie: Razvan Plaiasu
Cu Adriana Gulutanu, Cristi Martin, Catalin Stelian, Alin Brancu, Silvia Gagu

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru ca “nici o alta specie nu reuseste sa complice treburile în ceea ce priveste sexul cu atat de mult umor involuntar, cum o face specia umana, cu tabuurile, conventiile si inversarile barbat-femeie, cu nevoile sale de putere si dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

”Traieste-ti fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satira la adresa cartilor motivationale. De exemplu: „Ce puteti face pentru a avea o viata perfecta“… „Cum puteti avea un cuplu perfect”… „Cum puteti deveni o femeie perfecta”… sau „un barbat perfect”… si multe alte forme ale perfectiunii pe care, cu siguranta, nu le poate atinge nimeni niciodata.

Un cuplu, a carui atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Traieste-ti fanteziile – o carte utila pentru sanatate si fericire“. De aici se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicati, pe langa cuplul Cucu si vecinul voyeur si hotul bolnav de ulcer, intrat în apartament.”

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

fantezii

Anunțuri