PREMIERA „Orchestra Titanic” – 20 septembrie 2015, ora 20.00 @ Music Club

20 sept„Orchestra Titanic” sau comedia iluziei prezintă o lume imaginară în care personajele se străduiesc să fugă din realitate în iluzie, pentru ca mai apoi să-și dorească să revină în mijlocul realității. Proiecțiile minții generează personalități multiple al căror scop este fuga de singurătate, izolarea într-un univers liniștit, sărăcăcios, fără responsabilități, unde așteptarea este cheia reușitei.

Orchestra de pe Titanic cânta în timp ce vasul se scufunda. Lumea noastră se scufundă şi noi cântăm, facem opere de artă: ce va mai rămâne din ele când se vor izbi de fundul oceanului, de capătul timpului? Ce se întâmplă cu supravieţuitorii? Se vor simţi la fel de singuri precum Doko?

Un spectacol despre artă, singurătate, dedublare și viață produs de INDART în cadrul școlii de actori INDART #promoțiaG1. REGIA: Bogdan GAGU Distribuția: Cristina Petre, Cristina Diaconescu, Andreea Munteanu, Mădălina Iagăr, Silvia Gagu Costume/Decor: Antoaneta Tică Ilustrație Muzicală: Dan Simion.

Rezervări: 0723196376. Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45.

Anunțuri