„O comedie despre insomnie” – 18 iunie 2015, ora 20.00

18 iunDistribuţie: Erasm Vasiliu – Cristi Dionise; Rodica Vasiliu – Claudia Drăgan. Regie: Mihai Lungeanu
Spectacolul „O comedie despre insomnie” este o comedie despre…insomnie(a) unui bărbat care nu se ridică la noile standarde ale soţiei sale, proaspăt „culturalizată”.
Erasm şi Rodica Vasiliu întâmpină prima lor problemă conjugală, pe care încearcă să o rezolve cum pot şi ştiu ei mai bine. Are o acţiune cât se poate de simplă, dar schimbările de situaţie fac deliciul spectacolului. Pe scurt, soţia vine de la teatru fericită şi dornică să-i povestească soţului despre experienţa ei culturală, dar acesta o aşteaptă sforăind. Într-o criză de personalitate, aceasta răbufneşte, trezindu-l într-un final. Cu ultimele puteri, bărbatul „se montează” ca să-i arate soţiei sale ce însemnă schimbarea, ajungând până la a-şi suna şeful, căruia îi cere demisia. Rodica începe să înţeleagă gravitatea situaţiei pe care chiar ea a creat-o şi încearcă cu toate metodele să „dezamorseze bomba”. În final, cei doi se împacă şi ajung la conculuzia că se iubesc aşa cum sunt.

Informatii si rezervari: 0723196376. Accesul in gradina se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la ora 19.45.

BackYard Garden & Pub: str. Popa Nan, nr. 5, Bucuresti.

Anunțuri