„Crima la Howard Johnson” – 03 mai 2015, ora 20.00 @ Music Club

„Crima la Howard Johnson” – o comedie ‘criminal de buna’.

Distributia: Marius Gilea, Alexandra Ionita, Conrad Mericoffer. Dupa Ron Clark si Sam Bobrick.

Pe Marius Gilea l-ati mai vazut jucand rolul unui „Sot de vanzare”, in spectacolul pe care el insusi l-a regizat. Ca si comedia „Sot de vanzare”, si spectacolul „Crima la Howard Johnson” trateaza problema unui trio conjugal, insa situatia difera din punct de vedere al celui ‘incornorat’. De data aceasta, sotul este cel inselat si, mai mult decat atat, i se pregateste si o surpriza de proportii intr-o camera de hotel. Si pe Conrad l-ati mai vazut in spectacolul „Ieri, azi, maine si oricand”, unde semneaza si regia.

Această prezentare necesită JavaScript.

Descriere:

Arlene (Alexandra Ionita) este mai tanara si atragatoarea sotie a lui Paul Miller (Marius Gilea), un invidid anost, liniar, corect, limitat si insipid, dar iremediabil si orbeste indragostit de consoarta sa.

Fire zburdalnica si patimasa, Arlene il cucereste pe Mitchell (Conrad Mericoffer), dentistul familiei si 

devin amanti. Imbatati de amorul interzis, cei doi incep sa isi doreasca libertate de exprimare si de aceea planuiesc sa il elimine pe Paul. Cum aleg sa faca acest lucru? Il convoaca intr-o camera de hotel cu intentii criminale. Acolo, insa, planul lor esueaza, situatia scapa de sub control, iar fiecare dintre ei este pus atat in postura de victima, cat si in cea de criminal. Totul culmineaza cu momentul in care amantul si sotul afla de existenta unui al treilea barbat in viata femeii pe care o iubesc.

Destul cu detaliile, va asteptam sa va convingeti singuri de comicul si incredibilul situatiei. Cum se termina povestea celor 3? Aflam raspunsul impreuna, pe 03 mai 2015, ora 20.00, in Music Club.

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in Music Club se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Informatii si rezervari: 0723196376 | teatrulrosu@yahoo.com | pagina de facebook.

 

03 mai

Anunțuri