„E soare/ploua” – 12 martie 2015, ora 20.00 @ Music Club

Această prezentare necesită JavaScript.

Un spectacol unde granita dintre iluzie si realitate, nebunie si extaz, sublim si ridicol este necesar de fragila. Doi barbati si O Doamna. Unul are tot ce-si poate dori, altul nimic. Cocheteaza amandoi cu Moartea. Ei bine, s-ar putea ca motivele lor sa fie atat de fascinante, incat Moartea, chiar sa se indragosteasca de unul dintre ei. Un spectacol de-a rasu- plansu’. Ca-n viata. Hai sa-l vezi! Daca tot nu putem pacali Moartea, macar sa-i radem in fata.

„E soare/ploua”, cu Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu si Paula Chirila, in regia Ginei Lazar.

Acest spectacol este o adaptare a piesei „O zi de vara” a celebrului dramaturg polonez Slawomir Mrozek. Izbut (Vlad Corbeanu) si Neizbut (Andrei Mateiu), doua personaje ajunse in punctul culminant al vietii lor, (mai exact fata in fata cu moartea) incearca sa-si gaseasca curajul unul in celalalt, in „tentativele” lor suicidare.

Moartea nu se va lasa mult asteptata, ba chiar va aparea intr-un mod inedit si paradoxal, plina de viata. Ea le va oferi celor doi o zi de vara plina de neprevazut.

Spectacolul „E soare/ploua” este o abordare moderna, cotidiana si plina de umor a generalitatilor existentiale specifice anumitor tipologii mioritico-balcanice omniprezente in societatea romana moderna. Deznodamantul spectacolului, buna dispozitie si umorul acestuia te asteapta la Teatrul Rosu, pe 12 martie 2015, ora 20.00.

Pret bilet: 25 lei.

Rezervari: 0723196376. Accesul in Music Club se realizeaza incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45.

Nota: Gina Lazar a regizat si spectacolul „Gunoierul”, o comedie de succes in a carei distributie se regasesc si eroii povestii de fata: Vlad Corbeanu si Andrei Mateiu.

22 ian

Anunțuri