„Sot de vanzare” – 11 ianuarie 2015, ora 20.00 @ Music Club

Stagiunea din 2015 debuteaza cu cel mai popular spectacol de la Teatrul Rosu – „Sot de vanzare”.

Tabloul unei familii fericite. Si in stanga, si in dreapta.

Tabloul unei familii fericite. Si in stanga, si in dreapta.

Pe 11 ianuarie 2015, ora 20.00, ne reintalnim in Music Club cu gasca vesela din “Sot de vanzare”. Maria Radu, Ana Odagius si Marius Gilea sunt responsabili cu umorul. Spectacolul este regizat de Marius Gilea, dupa Mihail Zadornov si s-a jucat de peste 15 ori pe scena Teatrului Rosu.

Descriere:

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face incepand cu ora 18.00. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376 | www.teatrul-rosu.com |teatrulrosu@yahoo.com | facebook.com/teatrulrosu1

sot de vanzare - 11 ian

Anunțuri