Premiera la Teatrul Rosu: „Nunzio” – 09 octombrie 2014, ora 20.00 @ Music Club

„Nunzio” – un spectacol tragi-comedic într-un act, se va juca prima oară pe scena Teatrului Roșu pe 09 octombrie, ora 20.00. Cei doi tineri actori din distribuție se pot lăuda deja cu 2 premii primite până acum pentru acest spectacol minunat:

*Premiul special al juriului – Festivalul de teatru „Serile teatrului studențesc” (2014)

*Premiul pentru cel mai bun actor și premiul special al juriului – Gala absolventilor „Hyperion iese la Godot” (2014)

Această prezentare necesită JavaScript.

Despre „Nunzio”:

Doi prieteni, Nunzio şi Pino, împart locuinţa, dar în acelaşi timp îşi împart şi bucuriile şi necazurile. Nunzio este slab de înger, naiv, şi bolnav în urma intoxicării de la fabrică. Credincios, el se roagă, sperând că va fi izbăvit de boală. Pino, mafiot, cu tot felul de plecări misterioase, e opusul acestuia. În pofida aparentei sale durităţi el are sentimente sincere de prietenie faţă de Nunzio, având grijă de el în felul său, în memoria fratelui său mort și îi promite acestuia că vor merge împreună în altă ţară, plină de femei frumoase.
Umorul fin scoate în evidenţă tragicul şi dramatismul din existenţa personajelor, existență în care moartea își face deodată simțită prezenţa. Tema piesei este criza societăţii – o criză a raporturilor interumane.

Distribuție: NUNZIO – Nicholas Cațianis

PINO – Dragoș Panait

Preț bilet: 25 lei. Accesul in club se poate face incepand cu ora 18.00. Informații și rezervări: 0723196376.

nunzio3

Anunțuri