Premiera la Teatrul Rosu: „Caldura? Mare?” – 04 septembrie 2014, ora 20.00 @ BackYard Garden & Pub

caragiale schite curcani (1)Toamna aduce premiere in programul Teatrului Rosu. Pe langa faptul ca este prima data cand spectacolul „Caldura? Mare?” se joaca pe scena noastra, mai bifam o premiera in contributia lui I.L. Caragiale la textele ce stau la baza povestii din 4 septembrie, ora 20.00.

Distributie: Andrei Seusan, Daniel Hara, Eduard Cirlan. Pe Daniel Hara l-ati mai vazut jucand in „Iubirea e un lucru foarte mare” si in „Top Dog”, alaturi de Andrei  Seusan.

Ca sa va faceti o idee despre tema acestui spectacol, va impartasim cateva aspecte:

Intr-o lume abulica si dezordonata in care sistemul de valori fluctueaza la fel ca si cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale si in acelasi timp, vechi de cand lumea. Ironia lui Caragiale despre societatea in care traim creioneaza personaje comice care depasesc limita stupidului, desi Einstein ne invata ca universul are limite, prostia omului nu!

„Caldura? MARE?” este un spectacol de divertisment, un concept „pentru bar” in care actorii joaca cu publicul la masa pentru a-i face sa se simta parte din poveste, din lumea spectaculoasa lui Caragiale.

Această prezentare necesită JavaScript.

Umorul si buna dispozitie va vor destinde timp de 1h, alaturi de renumitele personaje Lache, Tache si Mache.

Pret bilet: 25 lei

Accesul in terasa se realizeaza cu o ora mai devreme. Informatii si rezervari: 0723196376.

Anunțuri