„Sot de vanzare” – 03 iulie 2014, ora 20.00

Teatrul Rosu va face vara mai frumoasa. Saptamana de saptamana, veti avea parte de cele mai bune si actuale comedii. E sezonul perfect pentru relaxare si culturalizare. In Music Club, reusim sa imbinam, cu brio, cultura si tabieturile urbane.

Pe 03 iulie, sunteti asteptati sa petreceti o seara deosebita, in compania prietenilor si sa vizionati un spectacol grozav, despre un trio de senzatie.

Tabloul unei familii fericite. Si in stanga, si in dreapta.

Tabloul unei familii fericite. Si in stanga, si in dreapta.

“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

sot de vanzare 16 aprilie - CopyAndrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376 | www.teatrul-rosu.com |teatrulrosu@yahoo.com | facebook.com/teatrulrosu1

Anunțuri