PREMIERA la Teatrul Rosu: „Ieri, azi, maine si oricand” – 22.06.2014, ora 20.00

ieri, azi - 22 iuniePentru ca vrem sa va mentinem aproape, alegem cele mai bune comedii ale momentului, pe care le aducem pe scena din Music Club si va garantam astfel petrecerea unor clipe calitative, care imbina dorinta de cultura cu cea de desfatare.

Pe 22 Iunie, ora 20.00, vom juca „Ieri, Azi, Maine si Oricand”, un spectacol despre o clipa in care doi oameni se recunosc pentru todeauna. Un spectacol in care rasul devine zambet iar zambetul devine speranta. O comedie despre cum sa primești ceea ce nu astepti. Adaptare dupa piesa „Pheonix” de Scott Organ.

Regia si scenografia: Conrad Mericoffer
Cu: Victoria Raileanu si Conrad Mericoffer

 

Viata ne invata ca nu ne indragostim cand vrem noi. Viata ne invata ca dragostea vine peste tine – uneori cand te astepti cel mai putin – ca te ameteste, te intoarce pe toate partile, te pacaleste, pana cand tu, ca o „victima” te trezesti in mijlocul ei si gata – iubesti.

Dar ce se intampla cand te impotrivesti atat de mult incat ajungi aproape sa il urasti pe celalalt? Asta descoperiti in spectacol!

IMG_3231

Pe Conrad l-ati mai vazut jucand in comedia „Crima la Howard Johnson”, in rolul amantului care trece rapid din rolul de calau in cel de victima.

Durata: 1h 20

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376 | teatrulrosu@yahoo.com | facebook.com/teatrulrosu1

Anunțuri

Un gând despre “PREMIERA la Teatrul Rosu: „Ieri, azi, maine si oricand” – 22.06.2014, ora 20.00

  1. Pingback: Comediile lunii iunie | Teatrul Roşu

Comentariile nu sunt permise.