Premiera la Teatrul Rosu: „Hai sa facem sex” – 08 iunie 2014, ora 20.00

hai sa facem sex - 8 iunie compress

Premierele la Teatrul Rosu continua si in luna Iunie! Pentru 8 Iunie, ora 20.00, am ales un spectacol cu un titlu indraznet. Sa fie oare si lipsit de pudoare?

„Hai sa facem sex”, regia Felix Crainicu. Cu Darius Daradici, Ioana Ernea, Monica Sandulescu, Valentin Paraschivu, Alexandru Zob.

Scenografia: Maria Nicola

4 personaje colorate, fiecare cu pozitia lui, intr-un spatiu de joc de parca ar fi desenat cu carioca. Sunt sotia, sotul, fata si profesorul. Sotia si sotul cui ? Ce fel de fata ? Ce fel de profesor ? N-o sa aflam decat spre sfarsit. Se intalnesc pe rand in combinatii de doi sau trei si isi propun sa faca sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult vor altceva. Ce vor de fapt ? Tot la sfarsit ne vom da seama. Cu ce ne ajuta asta ? Sa intelegem ca acelasi lucru il vrem multi dintre noi de fapt. Ne-ar placea sa credem ca majoritatea. Daca nu toti… Si e de-a rasu’-plansu’.

Nu este o piesa nici stridenta, nici vulgara, nici una cu accente grotesti sau voit pornografica. Este mai degraba o piesa de teatru dulce-amara despre cum poti scapa de condamnarea la singuratate prin iubire. Piesa de teatru reprezinta o meditatie dulce-amara pe tema, atat de actuala, a lipsei de comunicare, a lipsei de iubire, a insingurarii si a instrainarii – toate tot mai prezente in viata noastra.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376 | www.teatrul-rosu.com |teatrulrosu@yahoo.com | facebook.com/teatrulrosu1

Anunțuri

Un gând despre “Premiera la Teatrul Rosu: „Hai sa facem sex” – 08 iunie 2014, ora 20.00

  1. Pingback: Comediile lunii iunie | Teatrul Roşu

Comentariile nu sunt permise.