„Iubirea e un lucru foarte mare” – 27 aprilie 2014, ora 20.00

Cu tinerii actori, frumoși și talentați din comedia de succes „Iubirea e un lucru foarte mare” ne revedem si în Aprilie, pe 27. Este un spectacol reușit, realizat dupa Ion Băieșu, despre începuturile într-un cuplu de tineri nerăbdători. El – tipul practic, atent la detalii, mai ales la cele inutile, care costă, romantic şi nu prea, băiat de casă şi nu prea. Ea – entuziastă până în vârful degetelor, ascultătoare, gospodină şi nu prea, iertătoare şi nu prea.

DSC_0109-tile

Regia: Marius Gîlea. Cu: Adina Stoica, Daniel Hara, Sorin Șaguna

Descriere sumară:

Doi tineri se întâlnesc în gara de la Medgidia şi cu viteza luminii îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi că iubirea e un lucru foarte mare, te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.

O comedie plină de situatii foclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.

Această prezentare necesită JavaScript.

„Ajunsi, bine sanatosi, Tanta si Costel!”
si
Maestrul

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru detalii: 0723.196.376 / https://teatrul-rosu.com/ teatrulrosu@yahoo.com / facebook.com/teatrulrosu1

iubirea 27 aprilie

Anunțuri

Un gând despre “„Iubirea e un lucru foarte mare” – 27 aprilie 2014, ora 20.00

  1. Pingback: Comediile lunii aprilie | Teatrul Roşu

Comentariile nu sunt permise.