„Traieste-ti fanteziile – 13 aprilie 2014, ora 20.00

In aprilie, continuam sirul fanteziilor! „Traieste-ti fanteziile” este un spectacol non-conformist, fara perdea, care ironizeaza cartile motivationale, menite sa imbunatateasca relatiile interumane si subliniaza faptul ca adevaratele resurse zac in noi si in puterea comunicarii.

Această prezentare necesită JavaScript.


Distributie: Catalin Stelian, Cristi Martin, Silvia Gagu, Adriana Gulutanu, Alin Brancu.

Descriere:
Pentru ca “nici o alta specie nu reuseste sa complice treburile în ceea ce priveste sexul cu atat de mult umor involuntar, cum o face specia umana, cu tabuurile, conventiile si inversarile barbat-femeie, cu nevoile sale de putere si dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

”Traieste-ti fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satira la adresa cartilor motivationale. De exemplu: „Ce puteti face pentru a avea o viata perfecta“… „Cum puteti avea un cuplu perfect”… „Cum puteti deveni o femeie perfecta”… sau „un barbat perfect”… si multe alte forme ale perfectiunii pe care, cu siguranta, nu le poate atinge nimeni niciodata.

fantezii 13 aprilieUn cuplu, a carui atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Traieste-ti fanteziile – o carte utila pentru sanatate si fericire“. De aici se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicati, pe langa cuplul Cucu si vecinul voyeur si hotul bolnav de ulcer, intrat în apartament.”

Regie: Bogdan Gagu
Scenografie: Razvan Plaiasu

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru detalii: 0723.196.376 / https://teatrul-rosu.com/ teatrulrosu@yahoo.com / facebook.com/teatrulrosu1

Anunțuri

2 gânduri despre “„Traieste-ti fanteziile – 13 aprilie 2014, ora 20.00

  1. Pingback: Sa fie Rosu. Teatrul Rosu :)… teatrul in care se traiesc fanteziile | My World

  2. Pingback: Comediile lunii aprilie | Teatrul Roşu

Comentariile nu sunt permise.