„Sot de vanzare” – 13 martie 2014, ora 20.00

sot de vanzare 13 martieContinuam targul de soti si in luna martie. Pe 13 martie, ora 20.00, Ana Odagiu (Oxana) il cumpara pe Marius Gilea (Andrei Vasilievici). Oare Maria Radu (Elena Vladimirovna) accepta? Va invitam sa vedem impreuna solutionarea tranzactiei anului.

“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Tabloul unei familii fericite. Si in stanga, si in dreapta.

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru detalii: 0723.196.376 / https://teatrul-rosu.com/ teatrulrosu@yahoo.com / facebook.com/teatrulrosu1

Anunțuri

2 gânduri despre “„Sot de vanzare” – 13 martie 2014, ora 20.00

  1. Pingback: Comediile lunii martie | Teatrul Roşu

  2. Pingback: Teatrul Rosu – invitat in emisiunea World Wide Weekend, Radio Romania 3 Net (II) | Teatrul Roşu

Comentariile nu sunt permise.