„Ce poti sa faci in 10 minute?” – 16 martie 2014, ora 20.00

10Minute - 16 martieI-ati vazut, i-ati placut, ati ras cu si pe seama lor, apoi i-ati aplaudat. Cei 8 actori tineri si frumosi urca din nou pe scena din Music Club pentru a face o demonstratie originala despre „Ce poti sa faci in 10 minute?”.

”Ce poti sa faci in 10 minute?” dupa autori americani contemporani – spectacolul trailer al Trilogiei Americane cu piesele de 10 minute.

După texte de: Cathy Celesia, Christopher Durang, Eric Lane, Marc O Donnell, Nina Shengold, Seth Kramer, Theresa Rebeck şi Wayne Rawley

Regia, colajul şi traducerea: Doina Antohi

Cu: Bianca Popescu, Oana Pușcatu, Alina Petrică, Silvana Negruțiu, Alex Călin, Idris Clate, Lucian Ionescu, Cezar Grumăzescu

Această prezentare necesită JavaScript.

Scenografia: Anca Cernea

Sunet şi lumini: Bogdan Gheorghiu

Durata: 1h30 fara pauza

„Ce poţi să faci în 10 minute?” este spectacolul trailer al Trilogiei Americane. Trilogia Americană va fi o suită de trei colaje de piese americane de 10 minute, grupate în funcţie de tematică. Deşi la momentul apariţiei lor în Statele Unite (sfârşitul anilor 70), piesele de 10 minute au fost privite ca un fel de ciudăţenie teatrală, de-a lungul timpului ele au evoluat într-o formă de artă de sine stătătoare.

Piesele de 10 minute sunt haiku-ul teatrului american. Prin natura lor, ele sugerează, nu explică, şi depind de metaforă pentru a-şi transmite mesajul. Sunt puternice, precise, ca un fulger, şi rămân întipărite în minte, pentru că spectatorul îşi aduce aminte toată piesa.

Piesele grupate şi în spectacolul trailer, şi în colajele trilogiei, nu au aparent nici o legătură între ele. Şi totuşi, ce vreau să sugerez este că, de fapt, dincolo de haosul aparent al întâmplărilor disparate la care asistăm, există o legătură, un fir roşu care ne conectează pe toţi.

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol. Pentru detalii: 0723.196.376 / https://teatrul-rosu.com/ teatrulrosu@yahoo.com / facebook.com/teatrulrosu1

Anunțuri

3 gânduri despre “„Ce poti sa faci in 10 minute?” – 16 martie 2014, ora 20.00

  1. Pingback: Comediile lunii martie | Teatrul Roşu

  2. Pingback: Sa fie Rosu. Teatrul Rosu :)… teatrul in care se traiesc fanteziile | My World

  3. Pingback: Sa fie Rosu. Teatrul Rosu :)... teatrul in care se traiesc fanteziile - Paul Dutu

Comentariile nu sunt permise.