„Sot de vanzare” – 26 februarie 2014, ora 20.00

Tabloul unei familii fericite. Si in stanga, si in dreapta.

Ne apropiem de cifra 10, aceasta reprezentand numarul de reprezentatii ale comediei de succes – „Sot de vanzare”. Este un spectacol pe care il reluam cu mare drag si care s-a jucat de fiecare data cu sala plina, intr-o atmosfera in care rasul si aplauzele au dominat. Nici nu se poate altfel, din moment ce este vorba de un trio amoros, un divort cu dar, o situatie conjugala hilara si replici taioase, bine plasate, care fac deliciul publicului.

“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor strident colorate, frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta, pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face cu o ora inainte de spectacol, iar locurile vor fi ocupate in ordinea sosirii. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376 / https://teatrul-rosu.com/ teatrulrosu@yahoo.com / facebook.com/teatrulrosu1

Anunțuri

Un gând despre “„Sot de vanzare” – 26 februarie 2014, ora 20.00

  1. Pingback: Comediile lunii februarie | Teatrul Roşu

Comentariile nu sunt permise.