„De ce tocmai tu?” – 20 oct. 2013, ora 20.00

de ce

Regia Natalie Ester. Cu Ioana Zarnescu, Dan Mecu/ Catalin Stelian.

Spectacolul de teatru „De ce tocmai tu?” prezinta o poveste intr-o poveste. Va invitam sa o urmariti duminica, 20.10.2013, ora 20.00, doar la Music Club, alaturi de Teatrul Rosu.

Pentru a va face o idee despre piesa, va invitam sa vizualizati filmuletul de mai jos si sa cititi cateva randuri ale autoarei, cu referire la piesa scrisa:

„V-o amintiti pe frumoasa Jennifer Cavilleri din „Love Story”? E prima tinerete pe care eu am aflat-o rapita de cancer. M-a marcat. Si in fond, era un personaj dintr-o carte.Am inaintat in viata si mi-am vazut de destin impletindu-l cu al celorlalti. Ne nastem pe rand, murim pe sarite. Asta nu mai e fictiune, e o certitudine. Pe prietena mea Magda, fata cu zambet inegalabil, aceeasi boala a rapit-o cand nimeni n-ar fi putut accepta ideea mortii la acea varsta. Apoi, eu insami am fost alergata de cuvantul fara intoarcere insa mintea mea a fost mai puternica si nu l-am lasat sa se pronunte.Unii dintre noi avem noroc, putem invinge pericole infernale, ramane doar sa constientizam si sa pretuim minunile de care deseori ne indoim.

De un singur lucru n-am dubiu: dragostea e mai puternica decat viata si moartea la un loc. Iubiti fara frica, e singurul mesaj pe care as vrea sa il las in urma mea.

Asta vine ca raspuns la o intrebare pe care mi-a pus-o cineva in legatura cu spectacolul pe care il promovez. Spectacol care se va juca mereu pentru toti cei cu zambet inegalabil. Si care culmea… e comedie! Sa nu ziceti ca nu v-am spus. Eu nu scriu decat daca plansul e inecat de ras.” (Natalie Ester)

Accesul in club se face cu o ora inaintea inceperii spectacolului.
Pret bilet: 25 lei.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s